Managed hosting door True

Circet neemt Gritt Projects over

 

Overname

Circet Benelux lijft Gritt Projects in, een specialist in de uitrol van glasvezel- en mobiele netwerken. Met de overname komen 180 medewerkers mee.

Gritt Projects moet als Belgisch dienstenbedrijf Circet onder meer ondersteunen in de overgang van 4G naar 5G én met de verdere uitrol van glasvezelnetwerken. ‘Duurzame versterking is nodig om onze groeiambities te ondersteunen en om de toenemende vraag van onze klanten in België bij te houden’, aldus Bavo De Cock, ceo van Circet Benelux.

Circet is de nieuwe naam van Esas, de bekende installateur van telecom- en energie-infrastructuur. Dit als gevolg van de overname van Esas eind 2020 door het Franse Circet. ‘Met deze overname hebben we een grote voetafdruk binnen het Belgische ict- en telecomlandschap’, klinkt het bij Circet Benelux.

Circet Benelux neemt met de acquisitie van Gritt Projects ook 180 medewerkers over. Al geeft het bedrijf aan dat het ook extra eigen medewerkers zal aanwerven in België en Nederland. In de Benelux heeft Circet zestien vestigingen, goed voor meer dan tweeduizend medewerkers.

Internationale groep

Internationaal is Circet een behoorlijk uit de kluiten gewassen groep. In 2022 realiseerde de Circet Group een gezamenlijke omzet van meer dan 3.4 miljard euro met 15.000 medewerkers verspreid over verschillende landen en continenten.

Naast de Benelux is de groep ook actief in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Griekenland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Marokko, Zwitserland, Roemenië en de VS.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7463407). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.