Managed hosting door True

SoftwareOne verandert merkidentiteit

 

Keurmerk

SoftwareOne gaat zich sterk profileren als aanbieder van end-to-end-oplossingen. De afgelopen vijf jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een Zwitserse reseller van licenties tot wereldwijde leverancier van software en cloud-oplossingen. Afgelopen maandag lanceerde SoftwareOne een merkidentiteit die past bij een minder bescheiden koers.

Het bedrijf heeft zijn aanbod van zakelijke diensten sinds 2018 zowel organisch als via overnames sterk uitgebreid. SoftwareOne nam 5.500 nieuwe werknemers in dienst en verdriedubbelde zijn omvang. Het wereldwijde aanbod van SoftwareOne omvat cloud- en applicatie diensten, SAP-dienstverlening, digitale werkplekken, security en fin-ops. Het aanbod behelst ook it-asset-management en -diensten voor de inkoop van software, alsmede adviesdiensten voor softwareleveranciers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7456860). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.