Managed hosting door True

APC boekt sterke resultaten in tweede kwartaal

 

American Power Conversion (APC) heeft de resultaten bekend gemaakt van het tweede kwartaal van 2005. De cijfers laten opnieuw groei zien.

De omzet voor het tweede kwartaal van 2005 bedroeg 408,6 miljoen dollar. Dat is een stijging van 21 procent ten opzichte van 395,7 miljoen in het tweede kwartaal van 2004. De nettowinst dit kwartaal bedroeg 41,9 miljoen dollar, ofwel 0,21 dollar per aandeel. Dit is een stijging van 56 procent ten opzichte van 26,8 miljoen dollar, ofwel 0,13 dollar per aandeel, in het tweede kwartaal van 2004. In vergelijking met het eerste kwartaal van dit jaar betekent dat een stijging van 16 procent of 0,18 dollar per aandeel.

Rodger B. Dowdell, president en CEO van APC: ‘Ook in het tweede kwartaal was er een sterke vraag naar onze producten. Dit wordt ook onderschreven door onze omzetstijging die in de afgelopen acht kwartalen steeds dubbele cijfers liet zien. Met deze groei in omzetcijfers overtreffen we zelfs het record van het laatste kwartaal van 1999. We merken in al onze segmenten een groeiende vraag naar onze producten. In het segment voor grote systemen zorgde vooral onze InfraStruXure-oplossing voor een stijgende vraag. Dit werkte ook door in het segment voor de kleinere systemen waar ook een groeiende behoefte aan InfraStruXure-gerelateerde producten te zien was.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/745272). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.