Managed hosting door True

SAP-partners Anrova en Domani kopen Zeibur

 

Partners handen boks

De vorig jaar gefuseerde SAP-partners Anrova Solutions uit Lier en Domani Business Solutions uit Venlo nemen de Dordrechtse branchegenoot Zeibur over. Daarmee zetten ze een volgende stap in hun groeistrategie.

De ambitie is om een toonaangevende speler te worden op de Europese markt als SAP-mkb-specialist. Ook de SAP-partners Serac en Xperi hebben dat doel. Die namen dit jaar Asecom en Insynq over.

Met de acquisitie van Zeibur ontstaat een organisatie die een honderdtal medewerkers kent. Volgens Kris Adriaenssens, ceo Anrova Solutions/Domani Business Solutions, kan nu het volledige SAP Intelligent Enterprise worden aangeboden. Daarnaast beschikt de nieuwe entiteit voortaan ook over een breder gamma specifieke software-oplossingen. Achter de fusie van vorig jaar zat investeerder Capital A. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7441073). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.