Managed hosting door True

Xebia slaat handen ineen met Netlink Digital

 

It-consultant Xebia heeft Netlink Digital Solutions (NDS) overgenomen van de Amerikaanse Netlink Software Group. NDS levert low-code-diensten voor digitale transformatie, met name gericht op het OutSystems-platform. Het bedrijf telt zo'n zevenhonderd specialisten op gebied van applicatieontwikkeling.

De volledige end-to-end-low -code-diensten voor digitale transformatie (devops, kwaliteitsborging en managed services) behoren voor Xebia tot de belangrijkste redenen om zich met NDS te versterken. Daar komt de OutSystems Practice bovenop. NDS heeft meer dan tien jaar ervaring in het leveren van diensten via het OutSystem-low-code-platform. Momenteel beschikt het wereldwijd over de meeste gecertificeerde OutSystems-professionals.

NDS is een van de weinige OutSystems-partners die gecertificeerde training biedt. Tot nu toe trainde de organisatie meer dan zevenhonderd OutSystems-professionals over de hele wereld.

De strategische samenwerking biedt beide bedrijven de mogelijkheid expertise wereldwijd te delen. OutSystems behoort samen met Microsoft en Mendix tot de meest vooraanstaande spelers op gebied van low-code.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7434643). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.