Managed hosting door True

BCE stoot rpa-tak af aan NewDawn

 

Robot digitale hulp

It-advies- en projectmanagementbureau BCE heeft zijn rpa (robotic process automation)-activiteiten verkocht aan het Amsterdamse NewDawn. Voor het bureau uit Bilthoven was het een nevenactiviteit, terwijl NewDawn gespecialiseerd is in rpa. Bij deze technologie nemen softwarematige robots saai handmatig volumewerk over.

BCE wil zich volledig richten op zijn kernactiviteit: het geven van advies over it-vraagstukken. ´In de rpa-business is het go hard or go home´, aldus Klaas-Jan Molendijk, partner van BCE. ´Rpa heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardig vakgebied, waarin je alleen kunt winnen als je je er helemaal op toelegt. We hebben daarom besloten om onze rpa-klanten, expertise en professionals over te dragen aan NewDawn, een partij die het in zich heeft om een marktleider te worden.'

Marcel Funke, partner van NewDawn: ´Voor ons betekent het niet alleen een groei van onze business, maar ook een belangrijke uitbreiding van ons team in een tijd waarin goede robotbouwers uitermate schaars zijn.' NewDawn is onder meer gespecialiseerd in de rpa-software van UiPath.

NewDawn is onderdeel van de AB&C Groep, waartoe ook Boer & Croon behoort.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7427675). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.