Managed hosting door True

Edtech-bedrijf Lepaya neemt VCoach over

 

vergadering

De Nederlandse edtech-scale-up Lepaya neemt VCoach over, een Duits platform waarop gebruikers hun video’s van presentaties kunnen uploaden. De beelden worden geanalyseerd op basis van artificiële intelligentie (ai), waarna de gebruikers direct feedback ontvangen op hun presentatie- en communicatievaardigheden.

De acquisitie is voor Lepaya een eerste stap in de geplande groeiversnelling. Eind vorig jaar haalde het Amsterdamse bedrijf 35 miljoen euro aan investeringen op met als doel verder te groeien in nieuwe markten en het product te versterken. Tobias Hölzer, medeoprichter van VCoach, wordt aangesteld als hoofd ai bij Lepaya.

Lepaya zet technologie in om werknemers te trainen en zowel hun soft- als hardskills te ontwikkelen. Een mix van on- en offline-leerinterventies zorgt ervoor dat gebruikers effectief vaardigheden aanleren. Zo kunnen ze hun carrière een extra stimulans geven of zelfs een omslag maken. KPMG, L’Oréal, Accenture, Dell, Takeaway, Mollie, HelloFresh, Flink en Picnic zijn in Nederland klant geworden. In het Verenigd Koninkrijk en Duitsland tekende Lepaya onlangs Evonik en BCG, en verschillende scale-ups op.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7410342). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPMG

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.