Managed hosting door True

SAS haalt banden aan met SingleStore

 

SAS (analytics) gaat nauwer samenwerken met softwarefabrikant SingleStore. Door de analytische kracht van SAS Viya te combineren met datacompressie van SingleStore kunnen databeheer en -integratie minder complex worden.

De toegang tot data, opgeslagen in SingleStore’s cloud-native realtime-database, wordt daarmee vereenvoudigd terwijl er ook betere prestaties en meer schaalbaarheid in het vooruitzicht worden gesteld. Bovendien gaat de verwerkingstijd omlaag die nodig is om geavanceerde modellen te trainen. 

Volgens Bryan Harris, cto bij SAS, zijn uiteindelijk snellere beslissingen te nemen. Ook verwacht hij dat cruciale informatie sneller wordt ontsloten. Beide ondernemingen werken sinds december 2020 samen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7402383). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.