Managed hosting door True

Siemens koopt softwareleverancier Brightly

 

verkocht

Siemens neemt Brightly Software over, een Amerikaanse saas-aanbieder voor het beheer van gebouwen en onderhoud. Deze acquisitie brengt Siemens Smart Infrastructure in een leidende positie in de softwaremarkt voor gebouwen en infrastructuur, aldus het bedrijf.

Met de overname denkt Siemens zijn sas-activiteiten sneller uit te breiden. De Duitsers tellen voor Brightly ruim anderhalf miljard dollar neer, plus een extra bedrag als bepaalde financiële doelen worden behaald. 

Brightly, vroeger Dude Solutions genaamd, biedt een op de cloud gebaseerd platform vol data om voorspellende inzichten te leveren die gebruikers door de belangrijkste fasen van de volledige levenscyclus van activa helpen. De Amerikanen hebben klanten op gebied van onderwijs, de publieke infrastructuur, gezondheidszorg en maakindustrie. Ze hopen onder vleugels van Siemens buiten de VS sterker te kunnen groeien. Siemens Infrastructure krijgt meer voet aan de grond in de VS.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7375918). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.