Managed hosting door True

2Foqus neemt FourPoints Automation over

 

Business intelligent-specialist 2Foqus slaat de handen ineen met branchegenoot FourPoints Automation uit Den Haag. De it-dienstverlener uit Apeldoorn en Breda, die eerder dit jaar Provelu inlijfde, neemt eerst een belang in FourPoints Automation. Het is de bedoeling om uiteindelijk tot een volledige overname te komen.

Volgens Rolf Grouve, directeur van 2Foqus, leidt de krachtenbundeling tot een verbreding van kennis en expertise op het gebied van datamanagement. Ook qua marktsegmenten vullen beide bedrijven elkaar goed aan.

FourPoints biedt oplossingen voor bi & analytics, applicatie-integratie en datamigratie. Het Haagse bedrijf werkt vooral voor gemeenten en mkb. 2Foqus biedt data-analytics-oplossingen en trainingen voor zorg-, transport-, productie- en flexorganisaties.

In de nieuwe samenstelling vormen beide bedrijven een business intelligence-organisatie met ruim zeventig medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7374077). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.