Managed hosting door True

Visma neemt Belgische Teamleader over

 

Visma, de Noorse specialist in cloudsoftware, neemt het Belgische Teamleader over van investeerders Fortino Capital, Keen Venture Partners en PMV. Teamleader is naast België actief in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

Teamleader is een opkomende en internationaal actieve saas-scale-up die workmanagementsoftware aanbiedt voor . ‘Door aansluiting bij Visma en de brede ondersteuning kan Teamleader de groeiambities versnellen’, klinkt het.

Teamleader blijft onder de eigen naam en met het huidige team van 180 medewerkers opereren als zelfstandig onderdeel binnen de Visma Groep. Overeenkomsten met klanten blijven ongewijzigd. ‘Ik ben trots dat het snelgroeiende Teamleader voor zijn volgende fase ervoor kiest om zich aan te sluiten bij Visma’, stelt John Reynders, area director Benelux Visma. ‘Samen kunnen we dienstverleners helpen om zich te richten op hun kernactiviteiten door bedrijfsprocessen te versimpelen en te automatiseren.'

Focus

Teamleader werd tien jaar geleden opgericht om ondernemers te helpen met hun bedrijfsvoering. Na jarenlang software op maat te ontwikkelen, was het voor oprichter en ceo Jeroen De Wit duidelijk dat iedere onderneming behoefte had aan één tool voor crm, offertes, facturatie en projectbeheer. Teamleader Focus, een geïntegreerde oplossing voor facturatie, offertes en projectmanagement is tot op de dag van vandaag behoorlijk ingeburgerd bij kleine en middelgrote bedrijven.

In 2019 kwam Teamleader Orbit op de markt, bedoeld voor bedrijven tussen twintig en duizend medewerkers en met meer uitgebreide functies die grotere projecten en organisaties nodig hebben. Vervolgens breidde Teamleader uit naar Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland waar op dit moment een kwart van de omzet vandaan komt. In België en Nederland is het bedrijf naar eigen zeggen marktleider in workmanagementsoftware. Vandaag werken ruim 13.000 organisaties met Teamleader. ‘Voor de volgende groeifase van ons bedrijf is het belangrijk dat we bij een goede technologiepartner aansluiten die ons kan helpen met onze plannen’, aldus De Wit. ‘We behouden autonomie om te blijven ondernemen. Tegelijkertijd krijgen we hulp op het gebied van technologie, security, commercie en bedrijfsvoering.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7371566). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.