Managed hosting door True

SAP-expert TheValueChain lijft SAP-adviseur IDinIT in

 

TheValueChain neemt IDinIT over. Met de overname van het bedrijf uit het Nederlandse ’s-Hertogenbosch haalt de SAP-specialist twintig extra collega’s in huis.

IDinIT bedient zowel nationale als internationale bedrijven die gebruik maken van SAP-software. TheValueChain is op zijn beurt een SAP Gold partner met 370 consultants die voor het bedrijf aan de slag zijn. Het heeft vestigingen in Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland en maakt deel uit van de Gumption-groep.

‘TheValueChain is als Benelux-groep stevig aan de weg aan het timmeren, en één van onze ambities is om Nederland flink te laten groeien. Zo kwamen we in contact met Jos en Joachim van IDinIT’, aldus Michel Martens, managing partner bij TheValueChain Nederland..’

IDinIT bestaat intussen zeventien jaar. ‘De tijd was rijp om versterking te zoeken’, stelt Jos Snapper van IDinIT. Het bedrijf opereert als SAP-adviesbureau naar eigen zeggen op het snijvlak van bedrijfskundig- en automatiseringsadvies. De samenwerking verloopt in eerste instantie via TheValueChain Nederland. ‘Al kunnen zij terugvallen op de Belgische collega’s, die op tien jaar tijd veel ervaring hebben opgebouwd in erp- en klantervaring-projectimplementaties’, stelt hij. Eerder rondde TheValueChain de overname af van de Belgische SAP-sectorgenoot Canguru uit Mechelen af.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7369082). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.