Managed hosting door True

Peak-IT, iSense en Ciber gaan verder als Experis

Manpower voegt labels van detacheerders samen

 

De detacheerders Peak-IT, iSense ICT-Professionals en Experis Ciber gaan definitief verder als Experis. Na de overname van de labels in 2016 en 2018 koos Manpower-dochter Experis ervoor om de bedrijven voorlopig nog onder hun oorspronkelijke namen te laten werken. Sinds begin deze maand is de integratie compleet waarna de drie labels officieel zijn vervangen door Experis Nederland. Het bedrijf behoort tot de grootste detacheerders van Nederland met meer dan 1.500 it-professionals en vijfhonderd klanten.

Om de toenemende it-uitdagingen het hoofd te bieden, voorziet Experis een trend van de ‘open’ manier van werken bij it-professionals. Die trend die ook zal overwaaien naar andere sectoren, kenmerkt zich door een open manier van samenwerken, ontsluiten en aanbieden van kennis en data. Het individu staat daarbij centraal. Het wordt normaal om steeds bij te leren en regelmatig om te scholen. Het standaard carrièrepad, van trainee naar manager, wordt opengebroken.

Experis profileert zich als een one-stop-shop die een breed pallet aan it-oplossingen kan bieden. Daarnaast kan Experis als internationaal bedrijf snel meebewegen met nieuwe marktontwikkelingen en innovaties, zo stelt Manpower. Onder meer Defensie, ABN Amro en Signify zijn klant.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7367207). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.