Managed hosting door True

Johan Taams onzeker over toekomst bij Centric

 

Johan Taams

Johan Taams wacht een onzekere toekomst als topman van Centric. De man die vanaf 1 augustus 2021 leiding gaf aan Centric, zou op de schopstoel zitten.

Johan Taams bevestigt noch ontkent te zijn ontslagen. ‘Ik kan er nu niets over zeggen. Het is nog niet rond,’ zei hij maandagavond 6 juni desgevraagd. De topman heeft ook geruchten gehoord over een op handen zijnde vertrek. ‘Binnenkort zal blijken of er iets van waar is. Ik ga morgen naar kantoor. Dan zal ik kijken wat er speelt.’

Taams had als opdracht Centric weer in rustig vaarwater te brengen. Maar dat lukte niet erg, zeker niet nadat Centric op aandringen van volledig eigenaar Gerard Sanderink bij zijn ex beslag liet leggen. De it-dienstverlener haalde daarop bakzeil bij de rechtbank in Almelo.

Bovendien leed Centric reputatieverlies toen bleek dat de directie niet in staat was te voorkomen dat de eigenzinnige Sanderink zijn bedrijf verder mee sleurde in het conflict met zijn voormalige partner Brigitte van Egten. Ook voor Taams was dit een pijnlijke affaire. De afgelopen drie weken was hij amper meer op kantoor te vinden, aldus ingewijden. De woordvoerder van Centric was nog niet voor commentaar bereikbaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7362303). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.