Managed hosting door True

Ctac neemt Technology2Enjoy over

 

Overname

Ict-dienstverlener Ctac neemt Technology2Enjoy over, implementatiepartner van SAP Business ByDesign. Daarnaast is het bedrijf uit Amstelveen actief als consultant voor S/4Hana, Oracle Peoplesoft en Oracle Cloud software. Technology2Enjoy telt twintig medewerkers en draait een jaaromzet van circa drie miljoen euro.

Volgens Pieter-Paul Saasen, ceo van Ctac, past de acquisitie in het versterken van de positionering als business & cloud integrator. Ctac breidt hiermee zijn erp-portfolio verder uit. Saasen: 'We spelen in op de trend in de markt waarbij organisaties kiezen voor een eenvoudige erp-kern volgens het principe ‘keep the core clean’. SAP Business ByDesign voorziet in deze toenemende behoefte naar meer wendbaarheid en effectiviteit en wij voorzien dan ook verdere groei in dit segment van de erp-markt.'

Technology2Enjoy zal vanaf het derde kwartaal van dit jaar bijdragen aan de groei van de consultancy- en detacheringsactiviteiten van Ctac. De aankoop zal ook direct bijdragen aan de ebitda-winst. Ctac betaalt het volledige overnamebedrag uit eigen middelen en zal geen additionele financiering aantrekken of aandelen uitgeven. Eddy van der Laan, bestuurder van Technology2Enjoy, blijft aan. Hij zal leiding gaan geven aan de SAP Business ByDesign- en Oracle PeopleSoft-activiteiten binnen Ctac.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7361010). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.