Managed hosting door True

25ste overname Techone: Access4IT

 

Techone, dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie voor het midden- en kleinbedrijf, heeft ict-bedrijf Access4IT uit Duiven overgenomen. Met deze deal bereikt het Rotterdamse bedrijf de mijlpaal van vijfentwintig acquisities sinds het medio 2020 op overnamejacht ging.

Techone rijgt, gesteund door investeerder Nedvest, de ene na de andere aankoop aaneen om de komende jaren te kunnen uitgroeien tot een leidende onderneming op de Nederlandse markt in de sectoren it-infrastructuur, telefonie en beveiliging.

Vorige week maakte het bedrijf zijn nieuwste aankoop bekend: Access4IT. Dit bedrijf, in 1998 opgericht door Ad Esschendal, levert clouddiensten, kantoorautomatisering, voip-telefonie en beveiligingsoplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7359475). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.