Managed hosting door True

FileNet presenteert resultaten tweede kwartaal

 

FileNet, leverancier van enterprise content en business process management-oplossingen, heeft in het tweede kwartaal van 2005 [eindigend op 30 juni 2005) een totaalomzet behaald van 104,6 miljoen dollar.

Dit betekent een stijging van ruim 10,5 miljoen dollar ten opzichte van de dezelfde periode vorig jaar (94,1 miljoen dollar). Voor dit tweede kwartaal 2005 bedraagt de omzet uit softwarelicenties 40,6 miljoen dollar (Q2 2004 32,7 miljoen dollar en Q1 2005 38,5 miljoen dollar) en komt de nettowinst uit op 8,7 miljoen dollar (Q2 2004 2,2 miljoen dollar en Q1 2005 8,3 miljoen dollar). FileNet heeft op 30 juni 2005 in totaal 386,2 miljoen dollar aan kassaldo en investeringsgelden en geen langetermijnschulden.

Lee Roberts, chairman en CEO FileNet stelt zich meer dan tevreden over de sterke resultaten: ‘Dit tweede kwartaal van 2005 is het beste kwartaal dat we ooit hebben gehad. Het laat niet alleen een sterke omzetgroei zien, ook de operationele marges en winst per aandeel zijn aanzienlijk gestegen. De grote interesse vanuit de markt voor onze enterprise content en business process management-productenreeks geeft ons vertrouwen voor de toekomst en we blijven ons dan ook focussen op de langetermijnstrategie voor wat betreft het uitbereiden en versterken van het marktleiderschap.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/735855). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.