Managed hosting door True

Van Teijlingen trekt zich terug uit top SoftwareOne

 

Michel van Teijlingen

Michel van Teijlingen stopt om gezondheidsredenen als de baas van SoftwareOne in de Benelux. Sinds vorig jaar oktober was hij daar Federation Lead. Ook geeft hij zijn functie van algemeen directeur bij SoftwareOne Nederland op.

In mei 2020 kreeg Van Teijlingen de diagnose prostaatkanker. Zijn taken en verantwoordelijkheden worden waargenomen door de andere bestuursleden. Wel blijft hij actief blijft binnen de organisatie. In zijn nieuwe rol zal hij een coachende en begeleidende rol op zich nemen.

Van Teijlingen begon zijn carrière als accountmanager in 1998 bij PC-Ware dat in 2016 overgenomen werd door Comparex en in 2020 door SoftwareOne.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7351929). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.