Managed hosting door True

BakBone benoemt nieuw hoofd voor het EMEA-team

 

BakBone Software, leverancier van databeschermingsoplossingen, heeft Chris Ross benoemd tot vice-president sales en operations in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

In die rol is hij verantwoordelijk voor de uitbreiding van de BakBone-activiteiten en voor de verbetering van de omzet in deze regio. Ross vervangt Patrick Clarke, die zijn carrière buiten het bedrijf voortzet.

‘Er is een geweldig momentum in deze regio,’ zegt Jim Johnson, president en CEO van BakBone Software. ‘Dat is al zo vanaf onze oprichting in 2000 en wordt versterkt door onze NetVault-databeschermingsproducten. In de afgelopen anderhalf jaar is er een solide sales-, marketing- en technische infrastructuur gebouwd en hebben we ons distributienetwerk uitgebreid met vooraanstaande distributeurs, zoals CMS Peripherals en TIM AG, en recent nog Four Leaf. Daarvoor danken we de vorige Vice-President Patrick Clarke. Chris Ross kan met zijn ruime ervaring op het gebied van business development in de softwarebranche onze verkoop stimuleren en ons marktleiderschap in de EMEA-regio verder vormgeven.’

Ross heeft 13 jaar ervaring in de softwaremarkt en was tot voor kort Vice-President EMEA bij de Enterprise Administration Business van Symantec. Tijdens zijn loopbaan bij Symantec implementeerde hij een gespecialiseerde EMEA-verkooporganisatie voor de systeem- en storage-beheerproducten. Daarvóór werkte hij als Vice-President en algemeen directeur bij PowerQuest, dat door Symantec werd overgenomen. Ook hier was hij verantwoordelijk voor omzetgroei en implementeerde hij een zeer effectief Value-Added Partner Channel Partner-programma. Bovendien richtte hij een Franse dochteronderneming op. Eerder vervulde hij diverse verkoopfuncties bij L&H, leverancier van spraakherkenningsoftware, en bij Quarterdeck Corporation. Ross behaalde een BA in moderne talen en informatiesystemen aan de University of West of England.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/734629). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.