Managed hosting door True

IGEL versterkt OEM-partnership met Microsoft

 

IGEL Technology, fabrikant van thin clients, versterkt zijn activiteiten in relatie tot de OEM-overeenkomst met Microsoft door de productstrategie die in de herfst van 2004 aangekondigd werd consequent te volgen.

Dit heeft tot gevolg dat het bedrijf zijn portfolio uitbreidt met de introductie van een nieuw model op het Windows CE-platform: de IGEL-132 CE Smart. Deze introductie definieert de prijs-kwaliteitverhouding opnieuw voor de onderkant van de markt. De nieuwste ICA- en RDP-clients worden nu meegeleverd dus de IGEL-132 CE Smart kan gebruikt worden in zowel een pure Windows- als Citrix-omgeving. Met een veelzijdige functionaliteit en superieure verbindingsmogelijkheden levert IGEL zijn klanten onovertroffen flexibiliteit.

De nieuwe IGEL-132 CE Smart plaatst de leverancier officieel aan de top van het thin client-segment onder 250 dollar. Naast de twee communicatieprotocollen, Citrix ICA en Microsoft RDP, is de IGEL-suite voor beheer op afstand ook standaard. Dankzij IGEL’s Remote Manager kunnen installaties van iedere omvang centraal en efficiënt beheerd worden, inclusief verschillende opties voor het aansluiten van randapparatuur en de mogelijkheid van geïntegreerde multi-sessies.

Heiko Gloge, managing director van IGEL Technology over de ontwikkeling van het CE-segment: ‘De gedeeltelijke openbaring van de broncode van Windows CE en het vrijere licentiebeleid van Microsoft in dit segment stelt ons in staat om onze productstrategie consequent te volgen en verder te bouwen op onze marktpositie. In deze context is de IGEL 132 CE Smart een echte uitdaging voor onze concurrenten en een nieuwe mijlpaal in onze Windows CE-strategie.’

‘Wij kijken uit naar een succesvolle voortzetting van het OEM-partnership met IGEL,’ zegt Hardy Poppinga, EMEA product manager, mobile & embedded devices division van Microsoft: ‘De voordelige en krachtige producten die IGEL ontwikkelt op basis van Windows CE 5.0 verrijken de thin client-markt en zorgen voor verdere groeikansen. We zijn ervan overtuigd dat we gezamenlijk met onze partners veel innovaties kunnen blijven ondersteunen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/734373). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.