Managed hosting door True

Devops-bedrijf Computest neemt tester Sysqa over

 

Computest, gespecialiseerd in cybersecurity en devops, lijft Sysqa in dat zich toelegt op testen en kwaliteitsverzekering. Door de overname ontstaat een organisatie met tweehonderd medewerkers.

De acquisitie van Sysqa betekent voor de it-dienstverlener uit Zoetermeer een belangrijke stap in het realiseren van de groeiambities. Vorig jaar investeerde Mentha Capital al in Computest teneinde haar positie als devops-specialist verder uit te bouwen.

Computest beschikt na de inlijving van Sysqa uit Bunnik over een meer diepgaande expertise en kan uitgebreidere diensten verlenen. Sysqa blijft vooralsnog onder eigen naam opereren. De negentig medewerkers worden op termijn echter opgenomen in het bedrijfsonderdeel devops.

Hartger Ruijs, ceo en oprichter van Computest, koos voor Sysqa vanwege het kennisniveau en het complementair klantenportfolio. Jurriën Kuijpers, directeur van Sysqa, denkt als onderdeel van Computest meer slagkracht te krijgen. Verder ontstaan mogelijkheden om meer diverse klanten te bedienen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7342022). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.