Managed hosting door True

Vortex stapt in bij arbo-specialist Kitry

Software voor milieu, gezondheid en veiligheid

 

Het Amsterdamse Vortex Capital Partners neemt een strategisch belang van vele miljoenen euro’s in Kitry. In 1989 begonnen als ontwikkelaar van software voor het welzijn van werknemers heeft het Luxemburgse softwarebedrijf zich omgevormd tot een pure saas-leverancier.

Kitry profiteert van de toenemende bewustwording rond de fysieke en mentale gezondheid en de veiligheid van personeel op de werkplek. De vraag naar software voor het beheer hiervan neemt toe, aldus Kitry. Zijn platform biedt tools om ISO 45001 compliant te zijn. Het merendeel van de honderd klanten zit in België en Frankrijk.

Met steun van Vortex wil Kitry expanderen naar nieuwe markten. Ook de productontwikkeling wordt versneld. Pierre Letargez, ceo van Kitry, voelt zich aangesproken door de ervaring van Vortex in het uitbouwen van techbedrijven. Een week geleden kocht Vortex nog DSE Software ter versterking van de MyBit Group. De Amsterdamse investeerder richt zich op kleinere techbedrijven met een hoog groeipotentieel die hun hoofdkwartier in de Benelux hebben.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7336745). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.