Managed hosting door True

Eshgro richt zich via Thysia op procesverbetering

 

Eshgro neemt Thysia over, specialist op gebied van digitale procesautomatisering en document management oplossingen van Microsoft. Beide bedrijven werken al geruime tijd samen.

De middelgrote ict-dienstverlener uit Arnhem en Boxmeer koopt het Bredase Thysia vanwege diens kennis op het gebied van SharePoint, Teams en het Power Platform. Eshgro begeleidt klanten  in hun digitale transformatie naar een slimme werkplek in de cloud. 

Kristian de Lange, oprichter van Thysia, ziet voordelen: ‘Samen met Eshgro kunnen we klanten helpen met procesverbeteringen als aanvulling op de moderne werkplek. Daarnaast zien we kansen in de bundeling van onze oplossingen met het platform Smarter 365 van Eshgro.'

Anton Loeffen, directeur en oprichter van Eshgro, heeft Smarter 365 ontwikkeld voor het beheer van de it-omgeving en bedrijfskritische applicaties. Dit platform robotiseert de uitrol en het beheer van de moderne werkplek, traditionele applicaties in de cloud en de integratie van saas. Volgens Loeffen kunnen klanten hierdoor meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger werken. 

Hubert Verbeek, partner bij aandeelhouder Holland Capital, ziet Smarter 365 als motor onder de groeistrategie van Eshgro. ‘Met de oplossingen en expertise van Thysia versterken we dit platform,’ zegt hij. Met 130 medewerkers behoort Eshgro tot de grotere partners van Microsoft in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7262249). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.