Managed hosting door True

RedLogic maakt onderdeel uit van Conscia

 

VMware specialist RedLogic gaat op in de Conscia Groep. De it-dienstverlener uit Gouda was al lange tijd tijd op zoek naar een strategische partner voor het aanbieden van VMware-diensten.

Volgens Marcel Cappetti, ceo van Conscia Nederland, begonnen zijn klanten daar om te vragen. ‘Vrijwel al onze klanten gebruiken VMware. Dienstverlening op dit gebied is voor ons het laatste puzzelstukje voor een compleet aanbod’, verklaart Cappetti het samengaan.

Het in 2012 opgerichte RedLogic biedt consultancy, projecten en beheerde diensten aan. Het bedrijf uit Houten behoort met circa 25 medewerkers tot de middelgrote VMware-specialisten. Alexander de Wit, medeoprichter van RedLogic: ‘Door de samenwerking met Conscia kunnen we ons cloud-aanbod verder verbreden.

De Conscia Group heeft ruim 950 medewerkers in zes landen (Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland en Slovenië). Conscia Nederland telt ruim 240 werknemers.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7261892). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.