Managed hosting door True

Digitale nota via internetbankieren dichtbij

 

Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank en TPG Post zijn het eens geworden over de manier waarop digitale nota's en facturen kunnen worden uitgewisseld, gepresenteerd en betaald. Het systeem zal in de 1e helft van 2006 geïntroduceerd worden.

Hiermee wordt het ontvangen en betalen van nota’s en facturen een stuk eenvoudiger voor de consumenten, de bedrijven en de banken. De verwachting is dat andere banken ook zullen aansluiten bij deze standaard. TPG Post en in de toekomst ook andere bedrijven gaan namens de notaverzenders de digitale nota’s aanleveren bij banken.

Betalen van de digitale nota vindt plaats binnen internetbankieren. De digitale nota komt hiermee tegemoet aan de wens van consumenten aan snelheid, gemak en veiligheid. Met deze nieuwe dienst is het overtypen van acceptgiro’s door de klant niet meer nodig. Daarnaast kunnen klanten automatische incasso’s binnen de beveiligde omgeving van internetbankieren bekijken. Hierdoor heeft de klant een volledig overzicht van al zijn facturen.

 

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/725785). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij ING

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.