Managed hosting door True

CaptureTech koopt SDT Informatics

 

CaptureTech uit Nieuw-Vennep neemt zijn Belgische branchegenoot SDT Informatics over. De vestiging van CaptureTech in Dendermonde (België) wordt samengevoegd met die van SDT Informatics uit Wommelgem. Beide bedrijven gaan verder onder de naam CaptureTech Belgium.

De activiteiten worden ondergebracht in een aparte Belgische BV waarin de eigenaren van CaptureTech Nederland de meerderheid krijgen. De voormalige eigenaren van SDT nemen plaats in de nieuwe directie. De medewerkers uit Dendermonde verhuizen naar Wommelgem.
 
Het fusiebedrijf richt zich op het optimaliseren van uiteenlopende logistieke processen met behulp van automatische identificatie-technieken. Te denken valt aan spraakherkenning, barcode-scanning, rfid en labelprinting, in combinatie met zelf ontwikkelde intuïtieve software en mobiele applicaties.

Daarnaast is CaptureTech vanuit Nieuw-Vennep ook actief in ict-dienstverlening voor kantooromgevingen en oplossingen voor sleutel- en bedrijfsmiddelenbeheer. Over de overnamesom zijn geen mededelingen gedaan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7257620). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.