Managed hosting door True

Ivanti benoemt Jeff Abbott als nieuwe ceo

 

Manager zakenman

De Amerikaanse werkplekbeheerder en -beveiliger Ivanti heeft een nieuwe topman. De keuze viel op softwareveteraan Jeff Abbott die Jim Schaper vervangt.

Schaper en Abbott kwamen beiden in januari 2020 van Infor naar Ivanti en werkten samen aan een strategische acquisitie- en groeistrategie, Abbott als president, Schaper als ceo. Die bleek succesvol, de voorbije 18 maanden verdubbelde de omzetgroei van het bedrijf, naar ruim een miljard dollar. 

‘Deze transitie was altijd al onderdeel van ons plan toen we beide naar Ivanti kwamen’, zegt Schaper. ‘Ik heb vertrouwen in Jeff's vermogen om de koers te houden die we als organisatie hebben uitgezet om de ‘Everywhere Workplace’ te realiseren en te beveiligen.’

Abbott heeft ruim een kwarteeuw ervaring bij grote software- en services-bedrijven, waaronder Accenture, Oracle, en Infor. Als president van Ivanti overzag hij alle aspecten van de product- en go-to-market-strategie. Het bedrijf heeft er recent ook een heel reeks overnames opzitten, waaronder Pulse Secure, MobileIron, Cherwell, en recentelijk RiskSense.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7255828). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.