Managed hosting door True

NetApp breidt Spot-aanbod uit met overname CloudCheckr

 

Partners handen

Opslag- en cloudspecialist NetApp heeft een definitieve overeenkomst getekend voor de overname van CloudCheckr. Dat bedrijf bouwt tools waarmee klanten inzichten krijgen in hun cloud-infrastructuur en mogelijkheden om deze te optimaliseren en de kosten te verlagen.

NetApp heeft al eigen tools uitgebracht voor het optimaliseren van kosten en beheerde services onder de naam Spot by NetApp. Het platform van CloudCheckr zal daarin geïntegreerd worden. ‘Door deze mogelijkheden samen te brengen, kunnen organisaties hun cloud-bronnen beter begrijpen en continu verbeteren en de voordelen van cloud sneller en op schaal realiseren’, klinkt het bij NetApp.

De overname stelt NetApp in staat om analysetools voor cloudfacturen, mogelijkheden voor kostenbeheer en cloudcompliance en -beveiliging toe te voegen aan het eigen CloudOps-platform. Zo kunnen bedrijven sneller infrastructuur en bedrijfsapplicaties inzetten en tegelijkertijd hun kosten te verlagen. ‘Dit is een belangrijke stap voorwaarts in onze finops-strategie en een versnelling van ons algehele leiderschap in cloud-ops’, zegt NetApps-topman Anthony Lye. ‘Eenvoudig gezegd: NetApp blijft klanten in staat stellen meer cloud tegen minder kosten te realiseren.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7253582). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.