Managed hosting door True

Randstad groeit op it-uitzendmarkt met overname Cella

 

Randstad heeft het Amerikaanse Cella overgenomen, een middelgroot uitzendbureau dat zich richt op it’ers, creatieve en marketing beroepen. De overnamesom bedraagt 112 miljoen euro. Randstad kan hierdoor zijn positie op de groeiende markt voor ‘digitaal uitzendpersoneel’ versterken, aldus de uitzendgroep in een toelichting.

Het snelgroeiende Cella verwacht dit jaar de omzetgrens van honderd miljoen dollar te kunnen doorbreken. Volgens Jacques van den Broek, ceo van Randstad, vormt Cella een mooie aanvulling op de activiteiten van zijn concern, vooral op het gebied van it-oplossingen en managed services in de VS.

Randstad zit in 38 landen. In bijna de helft van deze markten zit het uitzendconcern uit Diemen in de top drie. De omzet bedroeg vorig jaar 20,7 miljard.

Randstad zou meer acquisities op het oog hebben. De Belgische zakenkrant De Tijd maakte onlangs melding van verregaande gesprekken met Hudson Solutions uit Brussel. Overname van dit bureau voor rekrutering en selectie zou Randstad in België verder versterken. De uitzendgroep is daar al marktleider met 1,4 miljard euro omzet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7252383). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.