Managed hosting door True

Benelux Group opent kantoor in Luxemburg

 

Benelux Group, specialist in document- en informatiebeheer, breidt zijn kantorennetwerk in de Benelux uit met de opening van een kantoor in Luxemburg. Deze vestiging is het resultaat van het gestaag groeiende klantenbestand in het Groothertogdom en toont aan dat het bedrijf investeert in de lokale markt.

Met drie kantoren in Nederland, twee in België en het nieuwe kantoor in Luxemburg, is de Benelux Group aanwezig in de hele regio. De aankondiging van het nieuwe kantoor werd gedaan door SoftAdvice, onderdeel van de Benelux Group. 

‘We zijn sinds een paar jaar actief in Luxemburg en onderhouden alleen al in Luxemburg bijna drieduizend gebruikers op onze digitale oplossingen’, zegt Patrick Vervloesem, sales director van de groep en oprichter van SoftAdvice. ‘Het was dus een logische stap om onze betrokkenheid en klantfocus naar een hoger niveau te brengen met de opening van dit representatieve kantoor.’

Het Luxemburgse kantoor zal samenwerken met het complete team van gecertificeerde consultants en ontwikkelaars om bedrijfsprocessen te automatiseren en bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van hun digitale informatiestrategie. 

Benelux Group is de specialist op het gebied van informatie- en documentmanagement, met de oplossingen van M-Files, Microsoft en Open Bee. SoftAdvice is een it-adviesbureau met kantoren in Brussel, Turnhout en nu dus Luxemburg. Het bedrijf creëert oplossingen voor digitale processen en documentbeheer door gebruik te maken van ecm-platforms zoals M-Files, en erp-partners zoals Deltek.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7248052). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.