Managed hosting door True

Nieuwe gezichten bij Lenovo Belux

 

Gauthier de Villenfagne en Kim Van Loock

Gauthier de Villenfagne (links) en Kim Van Loock.

Het Chinese Lenovo kondigt wijzigingen aan in het lokale leiderschap in België en Luxemburg. De managementwisseling is per 1 september ingegaan.

Zo is Gauthier de Villenfagne, sinds 2017 werkzaam als channel en kmo-manager voor België en Luxemburg voor de pc-divisie van Lenovo benoemd als country manager Infrastructure Solutions Group (ISG) voor België en Luxemburg. De Villenfagne heeft een kwarteeuw jaar it-ervaring in diverse directiefuncties bij internationale bedrijven opgedaan, waaronder IBM en Arrow ECS. Hij rapporteert aan Tina Borgbjerg, general manager Lenovo ISG voor Benelux en Nordics.

De Villenfagne wordt opgevolgd door Kim Van Loock. Van Loock is in 2016 bij Lenovo begonnen in de rol van key accountmanager in het consumententeam, een rol die ze de afgelopen drie jaar ook als teamleader vervulde. In haar nieuwe functie zal ze met partners de Lenovo-propositie versterken en de diepte en breedte van het kanaal vergroten. 

Voor haar komst naar Lenovo werkte de Antwerpse twaalf jaar bij Toshiba, voornamelijk in de consumentenmarkt. Van Loock rapporteert aan Christian Peters, channel & kmo-manager Benelux.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7247872). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.