Managed hosting door True

Sheri Anderson nieuwe CIO bij Business Objects

 

Business Objects, leverancier van Business Intelligence-oplossingen (BI), heeft Sheri Anderson benoemd tot group vice president en chief information officer (CIO).

In deze functie is zij verantwoordelijk voor de wereldwijde IT-organisatie van Business Objects. Daarnaast is zij betrokken bij het strategisch ontwerp en de inzet van bedrijfsbrede applicaties, ondersteuning van interne klanten, technische infrastructuur en IT-governance. Anderson rapporteert rechtstreeks aan Jim Tolonen, chief financial officer van Business Objects.

Anderson heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële en technologiesector. Haar meest recente functie was CIO bij Xilinx, leverancier van logistieke oplossingen. Hier was zij onder andere verantwoordelijk voor de wereldwijde implementatie van Oracle 11i. Daarvoor bekleedde zij diverse management functies bij Novell waaronder CIO en general manager bij Novell Customer Services.

‘Anderson heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende grote organisaties,’ zegt Jim Tolonen, chief financial officer van Business Objects. ‘Haar ervaring op het gebied van de implementatie van eigen technologie ter verbetering van bedrijfsresultaten, zijn voor ons zeer waardevol. Ook wij willen onze eigen suite, BusinessObjects XI, meer inzetten om de resultaten van Business Objects te optimaliseren. Anderson heeft de perfecte achtergrond om ons daarbij te ondersteunen.’

‘Business Objects biedt, met de introductie van Business Objects XI, op dit moment het meest complete BI-platform in de markt,’ zegt Sheri Anderson, group vice president en chief information officer van Business Objects. ‘In mijn nieuwe functie zal ik mij voornamelijk toeleggen op het gebruik van technologie om bedrijfsvoering en klanttevredenheid te optimaliseren.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/722122). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.