Managed hosting door True

Exertis vervoegt distributievertegenwoordiger GTDC

 

Partners handen

De Global Technology Distribution Council, ‘s werelds grootste consortium van technologiedistributeurs, heeft de toetreding bekendgemaakt van Exertis. Exertis levert meer dan 2.400 merken en verkoopt aan circa 50.000 retailers, resellers en solution providers over de gehele wereld.

De GTDC vertegenwoordigt bedrijven die in totaal een wereldwijde omzet van 150 miljard dollar draaien. Met het van oorsprong Ierse Exertis komt daar nu bijna vier miljard pond bij. Exertis wist daarmee bijna acht procent te groeien tegenover vorig jaar. 

Het bedrijf bestaat sinds 1980 en opereert wereldwijd met kantoren in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en China. Het heeft 4.200 medewerkers in 21 landen en is onderdeel van het in Dublin gevestigde en beurgenoteerde DCC PLC, een internationale groep van bedrijven in sales, marketing, distributie en business-supportservices. Die zijn actief in technologie, energie, healthcare en duurzaamheid.  

Directeur Tim Griffin: ‘Kennis, inzicht en sterke samenwerkingen zijn de basis van de tech-industrie, waarbij we allemaal willen bijdragen aan de uitzonderlijke businesstrends en aan de maatschappij.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7159182). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.