Managed hosting door True

ETC Pluz stelt nieuw management team aan

 

Wout Isbouts, voorheen Algemeen Directeur ETC Pluz, heeft met ingang van 1 juli jongstleden een nieuwe Europese functie aanvaard binnen de SCH Holding. Hij zal de leiding op zich gaan nemen van de vijf distributeurorganisaties in Engeland, Frankrijk en Nederland.

Wout zal voorlopig wel zijn kantoor houden in Bodegraven. In zijn nieuwe functie als European general manager zal hij niet meer belast zijn met de dagelijkse gang van zaken binnen ETC Pluz echter wel nauw betrokken blijven bij de strategische richting van ETC Pluz. Door deze verandering heeft SCH voor ETC Pluz een nieuwe directeur benoemd; Milfred Hart. Hart was reeds commercieel directeur binnen ETC Pluz en heeft ook een cruciale rol gespeeld in het eerste jaar na de overname van Pluz. Milfred Hart heeft per direct een wijziging in de management organisatie doorgevoerd. Het nieuwe management van ETC Pluz wordt nu gevormd door;

Henk Snijders, general sales manager, is verantwoordelijk voor het realiseren van alle verkoop doelstellingen (volume, value en retail) en het verder uitbouwen van de bestaande klantenportfolio.

Rene Hendriks, manager business development, is verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van alle productmanagement, portfolio en vendorrelations activiteiten van de hardwarelijnen uit het portfolio van ETC Pluz.

Maarten Labadie, manager business solutions, is verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van alle productmanagement, portfolio en vendorrelations zaken rondom de software en networking lijnen uit het portfolio van ETC Pluz.

Allen zijn reeds bekende namen uit de ETC Pluz gelederen. Henk Snijders was sales manager voor de major accounts groep, Rene Hendriks was al brand manager voor HP & IBM en Maarten Labadie was reeds brand manager van het Software & Networking Team.

Daarnaast zullen de e-business manager (Wim Uiterdijk), de marketing manager (Mark Elkerbout) en de manager business services (Andre van Oosten), direct aan de directeur blijven rapporteren. Hierin hebben geen wijzigingen plaatsgevonden.

‘Met dit nieuwe team zal ETC Pluz in staat moeten zijn om na het eerste fusiejaar de continuïteit te gaan waarborgen,’ zegt Milfred Hart, directeur ETC Pluz. ‘ETC Pluz heeft het eerste halfjaar na de fusie als zeer hectisch ervaren. In de tweede helft ontstond er een zekere rust en kon de focus weer op de handel worden gelegd. Na de eerste hobbels kom je dan weer in een nieuwe fase. En deze is nu aangebroken! Wij zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/713168). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.