Managed hosting door True

Ajin Ku is nieuwe regiomanager Benelux van Lancom

 

Regional manager Benelux Lancom

Ajin Ku

Lancom Systems heeft Ajin Ku aan boord gehaald als regiomanager Benelux. Sinds 1 oktober is de 54-jarige Ku verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van de netwerkleverancier in België, Nederland en Luxemburg.

Ajin Ku heeft meer dan dertig jaar ervaring in de it-branche. Voor grote netwerk- en securityleveranciers was hij in verschillende managementfuncties verantwoordelijk voor de partneractiviteiten en de directe verkoop in de Benelux. ‘Hierdoor combineert hij kanaalexpertise met een breed netwerk van contacten bij eindklanten en in binnen diverse branches’, zegt Lancom.

In zijn meest recente functie was Ku regiomanager voor de Benelux-activiteiten van IoT-securityspecialist Forescout Technologies. Daarvoor werkte hij als regiomanager voor Brocade en Extreme Networks. Voor  netwerk- en securityleverancier Fortinet was hij manager van grote accounts voor de enterprise-activiteiten in de Benelux. In zijn nieuwe rol als regiomanager bij Lancom rapporteert Ajin Ku aan Michael Grundl, vicepresident van internationale verkoop.

Ku moet het distributie- en partnerkanaal van Lancom in de Benelux verder uitbouwen en samen met het kanaal nieuwe groeikansen aanboren in de enterprise-markt. Zo wil Lancom zich verder ontwikkelen tot een full-service-provider voor enterprise-netwerken van elke omvang, van kleinere tot grote ondernemingen. Met sd-wan, cloudbeheerde wlan en aggregation switching heeft het bedrijf uit Aken zijn portfolio de afgelopen jaren al consequent uitgebreid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7073948). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.