Managed hosting door True

Nieuwe distributeur/groothandel PC Distri

 

PC Distri is opgericht door Marc Salimans, voorheen adjunct directeur van het onlangs gefailleerde Vito Computers International. PC Distri is een groothandel in computerrandapparatuur en gaat tevens de zakelijke markt bedienen met als voornaamste speerpunt VoIP voor de zakelijke markt.

In totaal zal PC Distri met vijf medewerkers starten, allen afkomstig van Vito. Marc Salimans zegt: ‘Wij hebben de intentie om landelijk een stabiele en betrouwbare distributeur te zijn, we hebben immers door de vele jaren ervaring al een groot klantenbestand opgebouwd. Uit de eerste reacties blijkt al dat veel dealers het fijn vinden om weer zaken met ons te gaan doen.’ PC Distri is geen doorstart van Vito Computers International. Wel worden zoveel mogelijk klanten geholpen met service gerelateerde zaken, waaronder het afhandelen van ‘Vito RMA goederen’.

PC Distri start met medewerkers die jarenlange ervaring hebben in de branche. Er zijn al diverse fabrikanten die hun steun hebben toegezegd, terwijl er bovendien nog gesprekken gaande zijn met diverse andere leveranciers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/705982). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.