Managed hosting door True

Nieuwe EMEA-structuur Internet Security Systems

 

Internet Security Systems introduceert een nieuwe regiostructuur om de groei van de activiteiten in de EMEA-regio te ondersteunen.

ISS splitst deze regio in vijf deelregio’s op en benoemt voor elk hiervan een regional vice-president. Het bedrijf opereert hierdoor efficiënter in de EMEA-landen, waar de markt voor beveiliging steeds volwassener wordt. Door de veranderingen kan ISS de klanttevredenheid vergroten en zich beter richten op het partnerkanaal en de strategische go-to-market-activiteiten. In de westelijke regio, waar Nederland deel van uitmaakt, is Francy Lutgens benoemd tot regional vice-president.

Met de nieuwe structuur kan ISS sneller producten introduceren in grotere gebieden. Ook kan het bedrijf de efficiëntie en effectiviteit vergroten door middelen en best practices op marketing- en salesgebied te delen. Bovendien zorgt de nieuwe structuur voor optimale financiële, administratieve, IT-, supply chain-, juridische en personele ondersteuning. De verantwoordelijkheid voor alle ondersteunende diensten is in handen van Ruud Bezemer, de recent benoemde directeur business operations EMEA. In samenwerking met de bedrijfsonderdelen in Noord- en Zuid-Amerika en Asia-Pacific zijn vanuit de nieuwe structuur sneller internationale successen te realiseren. Ook komen het partnerkanaal en de partnerprogramma’s in de EMEA-regio meer op een lijn met de activiteiten op internationaal niveau.

Als onderdeel van de invoering van de nieuwe structuur heeft ISS Peter Stremus benoemd tot vice-president marketing voor de EMEA-regio. Stremus is verantwoordelijk voor het geheel van marketingactiviteiten en voor de overkoepelende go-to-market-strategie. Bovendien gaat hij zich richten op de verbetering van de verkoop- en partnerkanalen. Onlangs introduceerde ISS een nieuw partnerprogramma waarmee het bedrijf het belang van het partnerkanaal voor verdere groei onderstreept.

ISS voert de nieuwe structuur per direct in om klanten zo snel mogelijk beter van dienst te zijn. Zowel analisten als klanten en prospects zijn positief over het Proventia Enterprise Security Platform van ISS, en in het bijzonder over de nieuwe Proventia Desktop. De nieuwe structuur biedt een geschikte basis om voort te borduren op dit succes.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/703721). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.