Managed hosting door True

Insight plant bomen tegen klimaatverandering

 

bos natuur

De EMEA-afdeling van it-adviseur en systeemintegrator Insight gaat in naam van zijn medewerkers bomen planten in gebieden die zijn beschadigd door klimaatverandering en ontbossing. Ook wanneer een medewerker een jubileum viert of er een nieuwe collega start, zal er een boom worden geplant. Dat moet de CO2-afdruk van Insight helpen inperken.

Voor het project wordt Tree-Nation, een gespecialiseerde organisatie uit Barcelona, onder de arm genomen.  

Insight heeft meer initiatieven om een koolstof-arm bedrijf te worden. In zijn distributiecentra is kunststof verbannen en worden recycleerbare verpakkingen voor leveringen gebruikt. Het kantoor in Uxbridge (Verenigd Koninkrijk) werd gebouwd volgens de SKA-milieunormen, een milieubeoordelings- en benchmarkmethode en afgedankt Insight-meubilair wordt veelal hergebruikt. Ook In België en Nederland werd kantoormeubilair aangekocht via een organisatie voor gerecyclede meubels.

‘Door samen te werken met Tree-Nation om de natuurlijke diversiteit in door ontbossing en natuurrampen getroffen gebieden te helpen herstellen, onderstrepen we de waarden waar onze medewerkers naar leven: honger, hart en harmonie’, zegt Stefan Tonnon, EMEA-hr-directeur bij Insight. ‘Honger verwijst naar onze drang om onze omgeving te verbeteren, hart geeft aan dat we geven om de wereld en harmonie betekent dat we bij elke gelegenheid het verschil proberen te maken.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7036637). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.