Managed hosting door True

Koen Segers nieuwe channeldirecteur Dell BeLux

 

Dell Belux channel directeur

Dell Technologies BeLux heeft de Belg Koen Segers per direct aangesteld als nieuwe channeldirecteur voor België en Luxemburg. Hij volgt Erwin Vanluchene op, die in februari van dit jaar het bedrijf verliet.

De nieuwe topman zal het channel-team begeleiden dat resellers en partners van Dell ondersteunt. In deze functie rapporteert hij aan Alexandre Brousse, die verantwoordelijk is voor het West-Europese ict-verkoopkanaal. In zijn nieuwe rol zal Segers ondersteund worden door Johan Verhaeren, die deze rol hiervoor ad interim uitvoerde.

Segers is al vijftien jaar actief in de it-sector en kwam in 2012 aan boord bij Dell. Hij doorliep de voorbije zeven jaar verschillende sales- en managementfuncties. Het voorbije anderhalve jaar was hij aan de slag als district salesmanager voor de bedrijven binnen de Benelux.  

‘Ik ben blij dat ik deze kans krijg binnen de vertrouwde omgeving’, zegt de nieuwbakken channel-directeur. ‘Ik geloof sterk dat Dell Technologies ideaal geplaatst is om bedrijven te helpen om de grote it-uitdagingen van vandaag aan te gaan. Onze oplossingen – van datacenteroplossingen en end-point devices tot diverse software-, security en cloudtoepassingen – spelen in op de nieuwe markttrends, zoals thuiswerk, ai en iot. Ik ga me toewijden om, samen met mijn team en onze partners, de nieuwe technologieën zo toegankelijk mogelijk te maken voor hun eindklanten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6935877). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.