Managed hosting door True

Belgische gaat Cisco-partnerkanaal aansturen

 

Vice President, Cisco Partner Organization Lead EMEAR Cisco

Cisco kondigt de benoeming aan van Elisabeth De Dobbeleer als leider van haar partnerorganisatie voor Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR). De Belgische is daarmee de ‘hoogste’ Belg in functie bij Cisco.

De Dobbeleer was tot voor kort deputy general counsel (het legal-departement) bij Cisco EMEAR. Haar officiële titel wordt vice president Cisco partner organization lead EMEAR. In deze rol is ze verantwoordelijk voor het ontwikkelen van strategische groei-initiatieven en transformatieprogramma's rond de partneractiviteiten van Cisco. De Dobbeleer zal nauw samenwerken met de channelpartners van Cisco en met de Global Partner Organisation.

‘Ik geloof in het opbouwen van sterke relaties met onze partners op basis van vertrouwen, transparantie, effectieve communicatie en duurzame winstgevende groei’, zegt de nieuwbakken topvrouw. ‘Dit wordt steeds belangrijker in deze onzekere tijden. Technologie speelt een centrale rol in het helpen van onze klanten, kritische diensten en gemeenschappen over de hele wereld.’

De Dobbeleer werkt al achttien jaar voor Cisco. Ze volgt David Meads op, die onlangs op de stoel van ceo voor Cisco UK & Ierland plaatsnam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6901586). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.