Managed hosting door True

IT Services Nederland in handen van Hands On

 

Eric Drossaert (ITSN, links) en René van Klaveren (Hands On, midden).

Het Venlose IT Services Nederland (ITSN) sluit zich aan bij de Hands on Group in Weesp. Via de acquisitie ontstaat een it-dienstverlener met landelijke dekking, ongeveer 120 werknemers en ruim 23 miljoen euro omzet.

De in 1996 opgerichte Microsoft Gold-partner nam vorig jaar het Zwolse Compello over, terwijl twee jaar eerder, in 2017, het Utrechtse Optimatic ICT Solutions aan de groep werd toegevoegd. De naam Optimatic verdween toen van de markt.

ITSN-directeur Eric Drossaert treedt toe tot het directieoverleg van de Hands On Group, waar hij in gezelschap zal zijn van Piet Beers (directeur van Hands On Information Management in Weesp) en Marcel Langevoort (directeur van Compello). Drossaert stelt vast dat de overname bijdraagt aan de groeistrategie van zowel Hands On als ITSN en dat de krachtenbundeling de partijen in staat stelt om klanten nog beter te bedienen.

René van Klaveren, directeur Hands On, spreekt dan ook van een grote stap voorwaarts voor die klanten. ‘We zorgen enerzijds voor directe toegang tot complexe ict-kennis van onze consultants en anderzijds realiseren we klantvoordeel door onze backofficeprocessen efficiënter te maken.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6892635). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.