Managed hosting door True

ETC Pluz opnieuw gecertificeerd door IBM

 

Distributeur ETC Pluz is voor het achtste achtereenvolgende jaar gecertificeerd als Business Partner in het Authorized Assembly Program (AAP) van IBM.

Dat betekent dat ETC Pluz behoort tot maar elf distributeurs wereldwijd die door IBM in staat worden gesteld zelf pSeries-servers te assembleren. Onlangs verzorgde IBM de jaarlijkse audit bij ETC Pluz, waarna de distributeur gecomplimenteerd werd voor de totaalaanpak van het assemblageproces, waarbij aan alle kritische eisen van IBM werd voldaan.

In Europa zijn er maar vijf distributeurs die van IBM toestemming hebben om pSeries te assembleren. IBM stelt strenge eisen aan de omgeving waarin de assemblage plaatsvindt, aan de gehanteerde processen en beschikbare gereedschappen en aan de kennis van de medewerkers die aan de systemen werken. Pas als al deze zaken voldoen aan die stringente voorwaarden, mag een distributeur zich Authorized Assembly Program Partner noemen. In Nederland is ETC Pluz de enige partner van IBM met de status van gecertificeerde pSeries-assemblagepartner.

‘Wij zijn er trots op dat we nu voor het achtste jaar deze certificering behaald hebben,’ zegt Ruud van der Meer, salesmanager IBM MidRange van ETC Pluz. ‘Vooral omdat deze audit en certificering een onderstreping zijn van het vertrouwen dat IBM in de deelnemers aan het programma heeft. Dat blijkt onder meer uit het feit dat systemen die door AAP Partners zijn geleverd, dezelfde garantie- en servicevoorwaarden kennen als systemen die uit een IBM fabriek komen. ETC Pluz hecht sterk aan het programma, omdat het één van de middelen is om werkelijke toegevoegde waarde te leveren aan resellers. Met dit programma kunnen wij, als lokale assemblagepartner, onze klanten een snelle levering en optimale flexibiliteit bieden.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/683078). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.