Managed hosting door True

Informatica kondigt drie samenwerkingen aan

 

Informatica heeft tijdens zijn Informatica World 2005 drie samenwerkingsverbanden aangekondigd. De overeenkomsten met Siebel Systems en i2 Technologies worden verder uitgebreid, terwijl met Itemfield een nieuwe samenwerkingsovereenkomst werd gesloten.

Informatica gaat de technologie van Itemfield, leverancier van complexe data transformaties, binnen het Informatica PowerCenter data integratieplatform integreren. Hierdoor levert Informatica een uniform platform voor het verwerken van alle ongestructureerde, semi-gestructureerde en gestructureerde data binnen een organisatie. Deze nieuwe OEM-overeenkomst zorgt er voor dat klanten sneller toegang krijgen tot nog meer verschillende datatypes binnen hun organisatie.

Het volledige persbericht is hier te vinden.

Informatica heeft een vernieuwd en uitgebreider OEM-partnerschap aangekondigd met i2 Technologies. Informatica’s data integratieplatform was reeds ingebouwd in de i2 Supply Chain Operation Services (SCOS)-oplossing, maar met deze uitgebreidere overeenkomst komt nu echter ook de real-time functionaliteit van PowerCenter beschikbaar in i2 S~COS. Naast deze uitbreiding in functionaliteit is de OEM-overeenkomst ook nog eens met drie jaar verlengd. Informatica PowerCenter is sinds 2001 een belangrijke integraal component in de i2 supply chain oplossing, een schaalbaar platform waarmee klanten grote hoeveelheden data uit verschillende sources kunnen integreren.

Het volledige persbericht is hier te vinden

Het Siebel Systems’ Expert Services-team heeft er voor gekozen Informatica’s PowerCenter enterprise data integratieplatform in te zetten om snelle beschikbaarheid van software-upgrades voor klanten te realiseren. Dit om de downtime - die normaal geassocieerd wordt met migraties - te minimaliseren. De klant wil immers zo weinig mogelijk of geen tijd verliezen bij het migreren naar de nieuwste versies van Siebel CRM-applicaties. Informatica garandeert die gewenste beschikbaarheid van de systemen.

Het volledige persbericht is hier te vinden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/669004). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.