Managed hosting door True

Conclusion koopt KWD Resultaatmanagement

 

V.l.n.r.: Gerard Meijer (eigenaar KWDRM), Engbert Verkoren (ceo Conclusion) en Arjan Jonker (eigenaar KWDRM).

It-dienstverlener Conclusion uit Utrecht neemt KWD Resultaatmanagement over. Dat bedrijf uit Nieuwegein ondersteunt de business bij ict-projecten. Via de overname wil Conclusion als it-transformatiepartner optreden naar zijn klanten. KWD blijft zelfstandig opereren onder aanvoering van de huidige directie. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

KWD Resultaatmanagement ondersteunt organisaties bij complexe projecten op het snijvlak van business en ict. Hiervoor biedt het project-, programma- en agile management. De organisatie uit Nieuwegein is actief in de private markt en bij overheidsorganisaties. Tot voor kort was KWD Resultaatmanagement volledig eigendom van de oorspronkelijke oprichters. Conclusion neemt nu het bedrijf over. De it-dienstverlener benadrukt dat KWD als onafhankelijke partij blijft opereren onder aanvoering van de huidige directie.

‘Via de toevoeging van KWD Resultaatmanagement willen we een positie verwerven als it-transformatiepartner voor private ondernemingen en het middensegment van de zakelijke markt’, vertelt Engbert Verkoren, ceo bij Conclusion. ‘We bieden nu de hele scope: van het bedenken en vormgeven van een digitale bedrijfstransformatie tot en met het realiseren van de daadwerkelijke implementatie van de systemen.’

Arjan Jonker, eigenaar van KWD Resultaatmanagement: ‘Met de toevoeging van senior project- en programma-expertise aan het Conclusion-ecosysteem wordt het mogelijk om de aanwezige expertises binnen Conclusion-onderdelen te combineren en daarmee grote en complexe projecten en programma’s te realiseren.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6664932). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.