Managed hosting door True

Xibis verschuift naar rang van Infor Gold Partner

 

Infor heeft Xibis gepromoveerd tot Gold Partner voor de Benelux. De Gorinchemse it-dienstverlener is de eerste channelpartner in deze regio die deze status verwerft.

De focus van Xibis ligt op het implementeren, optimaliseren en migreren van bedrijfsprocessen voor productiebedrijven in de Benelux via de erp-systemen van Infor, waaronder Infor LN, Baan V en Baan IV. Verder voegt Xibis, aldus het ‘juryrapport’ van Infor, met zijn marktexpertise en advies op maat, lokale service en waarde toe aan deze branchespecifieke oplossingen.

Sijmon van den Berg, manager business development Xibis, ziet de nieuwe status als een bekroning voor de koers die het bedrijf sinds zeven jaren met Infor vaart. ‘De weg die Infor is ingeslagen met branche-specifieke, gebruiksvriendelijke, functionele en cloud-first oplossingen - zonder on-premise uit te sluiten - vinden wij ijzersterk. Wij geloven in die strategie en zien dat de rijke functionaliteit van Infor LN aansluit op de wensen en eisen van bedrijven die de stap maken van engineer- of make-to-order naar configure/assemble-to-order, zodat ze kunnen groeien, flexibeler zijn, doorlooptijden kunnen verkorten en de efficiëntie verhogen.’

Naar eigen zeggen is Infor LN een volledig geïntegreerde erp-oplossing met bedrijfsspecifieke functies op een schaalbaar en open systeemplatform voor organisaties, van de grootste wereldwijde productiebedrijven met complexe multi-site behoeften tot kleinere, single-site organisaties.

Over Infor en Xibis

Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het Amerikaanse bedrijf, met het hoofdkantoor in New York, telt 17.300 medewerkers en heeft 68.000 klanten in meer dan 170 landen.

Het in 1989 opgerichte Xibis is gespecialiseerd in vormen van dienstverlening met betrekking tot de erp-systemen van softwareleverancier Infor. Het bedrijf helpt zowel grote, middelgrote als kleine bedrijven in de industrie en handel met het optimaliseren van bedrijfsprocessen via it-oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6604716). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.