Managed hosting door True

Sybase breidt enterprise portfolio uit door overnames

 

Sybase, leverancier van enterprise infrastructuren en software voor mobiele toepassingen, heeft Avaki Corporation en ISDD overgenomen. Deze private ondernemingen zijn actief op het gebied van enterprise information integration (EII)respectievelijk het beheer van ongestructureerde gegevensbronnen.

Avaki ondersteunt gegevensintensieve ondernemingen met oplossingen voor data-integratie die informatievoorziening goedkoper en sneller maken. ISDD opereert in dezelfde marktsector met systemen voor het opvragen en analyseren van gestructureerde en ongestructureerde informatie uit bronnen op zowel vaste als mobiele apparatuur. Sybase zal de technologie van beide bedrijven integreren in het bestaande portfolio van oplossingen voor information management en mobiele informatievoorziening.

Het vlaggenschip van Avaki is software voor EII, waarmee de integratie van gegevens van vele gedistribueerde bronnen wordt gestroomlijnd. Met een enkele data-layer wordt op uniforme wijze toegang verkregen tot heterogene datastructuren waarbij de beschikbare informatie in de vorm van geïntegreerde overzichten beschikbaar komt.

Met de technologie van ISDD kunnen gestructureerde en ongestructureerde gegevensbronnen worden geïndexeerd zodat ze met queries kunnen worden bevraagd en geanalyseerd. De technologie is geschikt voor de automatisering van het beheer van een groot aantal verschillende, informatie-intensieve processen. Voorbeelden daarvan zijn
documentbeheer- en documentanalysesystemen, oplossingen voor compliance en HRM-toepassingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/651206). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.