Managed hosting door True

Veiligheidsadviseurs XS4ALL op stap in het MKB

 

XS4ALL lanceert vandaag een nieuwe service voor MKB-bedrijven die de internetveiligheid van hun bedrijfssysteem willen toetsen.

In een persoonlijk bezoek geven ’veiligheidsadviseurs’ hun oordeel. Daarin komt de technische kant aan de orde maar ook praktische tips die het bedrijf helpen om veilig met internet om te gaan. De service is kostenloos voor bedrijven die een abonnement nemen op het ’zakelijk internetpakket’ (Business DSL) van XS4ALL.

Volgens de provider leent deze service zich goed als second opinion voor MKB-managers en systeembeheerders die iets willen doen om de toename van internetrisico’s te lijf te gaan. ’Internetveiligheid is een kwestie van goed organiseren,’ aldus directeur Simon Hania. ‘Bedrijven hebben hun systeem wel op orde. Maar de effectiviteit kan soms beter. Wij willen kritische managers de helpende hand bieden. Daarom komen wij met deze extra veiligheidscheck.’

Voor meer informatie: http://www.xs4all.nl/allediensten/toegang/bdsl/netwerkkeuring.php.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/644415). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.