Managed hosting door True

Albert Zwart wordt HP Inc channel sales manager

 

Albert Zwart, Channel Sales Manager Bij HP Inc. Nederland

HP Inc heeft Albert Zwart benoemd tot channel sales manager HP Nederland. Hij was eerder de consumer sales manager van HP Nederland en heeft in die rol, naast het bouwen van een sterk team, ook consistent groei geboekt via samenwerking met partners. Zwart volgt Edwin Rubens op, die afgelopen februari vertrok.

Zwart, die Economie studeerde aan de Universiteit van Groningen en ervaring opdeed in de distributie en retail bij MCC (Techdata mobile) en Coolblue, gaat zich voornamelijk richten op het optimaliseren van de groei en winstgevendheid van de verkoop via partners. Naast ook het doorontwikkelen van HP Inc’s channel-netwerk voor zowel de zakelijke- als consumenten markt.

Naast zijn functie als channel sales manager blijft Zwart onderdeel van de directie van HP Inc Nederland. In zijn rol gaat hij samenwerken met onder meer Hjalmar van Veen (GM Personal Systems), Daan Stuifbergen (GM Printing) en met het channel team van HP Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6370979). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.