Managed hosting door True

Estos Benelux krijgt internationaal management

 

Estos international sales management. Van links naar rechts: Florian Bock (managing director Estos GmbH), Hille Vogel (managing director Estos Benelux), Alessandro Parisi (managing director Estos Benelux) en Christoph Lösch (managing director estos GmbH).

Het in Doetinchem gevestigde softwarebedrijf, Estos Benelux, wordt per direct uitgebreid met twee management directors, Alessandro Parisi en Hille Vogel.

Alessandro Parisi en Hille Vogel gaan het team van Floyd Bloemberg versterken. De sales director is sinds 2012 verantwoordelijk voor de Nederlandse vestiging van de Duitse unified communications software-ontwikkelaar.  De uitbreiding is onderdeel van een algehele management reorganisatie binnen het Duitse moederbedrijf. Parisi leidde tot voor kort een dochtermaatschappij in Italië en Vogel was vice president markets and relations op het hoofdkantoor in het Duitse Starnberg.

Vergroten EMEA marktaandeel

Het internationaal management-duo gaat zich richten op verdere uitbouw van het EMEA-marktgebied. Dit doen ze door de focus te leggen op  het opleiden en uitbreiden van het aantal werknemers,  het binnenhalen van technisch onderlegde- en gekwalificeerde partners en het aanboren van nieuwe afzetmarkten voor bestaande producten. Naar eigen zeggen zouden oplossingen als de unified messaging server ‘ixi-UMS’ en de unified communications softwaresuite ‘Procall Enterprise’ inmiddels al leverbaar zijn in tien talen.

Over estos

Het bedrijf kent zijn oorsprong in het Duitse Starnberg, waar het sinds 1997 software ontwikkelt op het gebied van communicatie. In 2012 breidde het bedrijf uit met het operichten van Estos Benelux in Doetinchem. Estos ondersteunt bedrijven met naar eigen zeggen snelle, veilige en ongecompliceerde communicatiesoftware en levert oplossingen via het ict-reseller- en distributiekanaal.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6351914). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.