Managed hosting door True

ISS introduceert nieuw EMEA-partnerprogramma

 

Internet Security Systems (ISS) introduceert een nieuw EMEA Partner programma. Binnen dit programma biedt ISS bestaande kanaalpartners nog meer ondersteuning. Bovendien wil het bedrijf met dit programma nieuwe partners aantrekken. Het partnerprogramma biedt ISS-klanten een eenvoudige manier om de juiste partner te kiezen op basis van certificeringsniveaus en klantreferenties.

'Een goede relatie opbouwen met partners staat voor ISS centraal. Bovendien biedt uitbreiding van het partnerkanaal de basis voor toekomstige groei,' zegt Jos Nijsen, country manager Nederland bij ISS. 'Ons nieuwe EMEA-partnerprogramma laat zien dat we ons sterk richten op het kanaal en daarin investeren. In de markt zijn twee beveiligingstrends te zien. Ten eerste groeit het besef dat een firewall en antivirusoplossing alleen onvoldoende bescherming bieden tegen de nieuwste bedreigingen. De tweede trend is dat het huidige beveiligingsaanbod vooral reactief werkt en daarmee per definitie altijd te laat is. Hoe snel updates ook worden uitgestuurd, proactieve beveiliging is de enige echt betrouwbare optie. Deze twee ontwikkelingen bieden onze partners nieuwe mogelijkheden, waaronder de levering van services met een sterke toegevoegde waarde. Hierbij valt te denken aan consultancy, beveiligingsanalyse, implementatie, voortdurend beheer en training.' 

Teirlinckx is aangesteld om het EMEA Partner Program in de markt te zetten. Teirlinckx heeft ruim 12 jaar ervaring in het IT-kanaal en werkte bij bedrijven als Oracle, Microsoft en EMC. Hij verklaart: 'Met dit programma laat ISS zien een strategische keuze te maken om in de snelgroeiende beveiligingsmarkt nauw samen te werken met kanaalpartners.'

Het partnerprogramma plaatst alle ISS-partners in een EMEA-raamwerk en biedt uitgebreide ondersteuning op het gebied van marketing, ontwikkeling, training, technologie, producten en communicatie. Het programma definieert vier partnercategorieën: Distributors, Alliance , Technology en Solutions Partners. Binnen de Solutions Partners wordt een onderverdeling gemaakt in Silver Partners, Gold Partners en Platinum Partners.

Naast toegang tot marketing-, training-, software- en technische ondersteuning kunnen Platinum Partners ondersteuning krijgen om hun business verder te ontwikkelen. Zo worden gezamenlijke sales calls en sales leads per verticale sector gegenereerd en krijgen deze partners toegang tot de Annual Partner Conference van ISS, en directory listings en ondersteuning bij het opstellen van businessplannen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/630703). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.